fredag, oktober 19, 2012

En bra dag


Oj en sån dag och ett sånt uppvak ur feberdimmans värld ;) Men vilken fin födelsedag vi har gett våran lilla kille som precis somnat full av socker och glädje :)
Medan barnen var i skolan var jag till doktorn som ville öka dosen på nuvarande antibiotikan men det sa jag Big no no till. Väldigt trevlig och tillmötesgående doktor som satt länge innan han kom fram till 2 olika varav den ena ska tas 3 gånger om dagen på tom mage och den andra 4 gånger om dagen tillsammans med mat... Kommer bli ett fasligt knaprande på piller :) Men nu när febern är borta har jag ork o hålla koll på allt så det ska nog gå bra, bara nu mjölkstockningen ger sig! Fick även återbesökstid på tisdag så han är nogrann iaf :)
Efter doktorn besökte jag Pelle på han nya stammishak o åt lite innan jag hämtade upp lillprinsen. Vi gick till leksaksaffären och gick lös, Alex kom därifrån med en kanin och ett talande tåg, Mollie kom därifrån med en liten docka som hette Molly och till Jamie blev det en playmobilfigur :) Sen ville Alex hem och leka istället för att fika så vi gick hem där Alex roade sig kungligt med alla nya saker! Själv blev jag helt utmattad så vilade lite medan Mollie röjde bland sina saker, ja inte sov utan slappnade av lite i soffan bara. När Mollie sov fixade jag pannkakasmiddag som var klar tills Pelle o Jamie kom hem från jobb o skola. När maten var intagen gick vi till spelhallen för o åka skridskor men dem hade någon träning så det blev bowling ist och några arkadspel, mysigt det med! Jag kenoade in 2 strikes i början och ledde hela gamet till sista omgången, Pelle vann med 3 ynka poäng i slutändan...
När vi kom hem hade vi Trine, Johan o Leo över på tårta, väldigt trevligt :)
Sen behövde Trine handla så ja gick med henne som sällskap bara för o få prata lite, skönt. När jag kom hem igen la vi pojkarna, nöjda och trötta :) Alex hittade bilgaraget han fick imorse i sängen och insåg att han glömt att han fått det och började nästa gråta när han inte fick leka med det, haha. Men det finns ju kvar imorgon :D Då blev han ju glad för det iaf!
Nu ska nog jag med sova strax, Pelle stackaren ska få vara vaken tills att pappa kommer och möta honom vid gränsen... Men han får å andra sidan sovmorgon imorgon, jag lär väl få gå upp kl sex i vanlig ordning...


Paketöppning!
Eeeh... haha nä men han blev faktiskt glad

Mer paket

Mollie o Pelle på spelhallen
tar en tur med musse
Jamie kör bil :)

1 kommentar:

Satu- med 4 småttingar och gravid sa...

GRattis! =)
Gillade bilden med gitarren, haha :)

Hur mår ni annars?Kram