torsdag, oktober 11, 2012

Det går på rätt håll

Ja jag börjar få grepp om livet igen, med alvedon i systemet och låg feber imorse så hoppas jag på o vara feberfri imorgon! Pelle har fått agera springpojke idag och lämnat och hämtat barn, tja Jamie är fortfarande i skolan men även honom får Pelle hämta... Jag orkar helt enkelt inte!
Men jag har fått plockat upp kaoset som skapats i min frånvaro, dock inte dammsugit eller diskat för det är överkurs med den lilla mängd energi jag har. Dock är det skönt med ordning runt omkring sig!
Jag har även fått installerat nya dvd-spelaren så nu rullar Pettson och Findus på tv, Alex älskar dessa genomsvenska filmer som Pettson och Mamma mu :) Det är skönt med dvd-spelare igen så man slipper offra datorn när han vill se på film, för det är ju just då man har möjlighet o sitta vid datorn. Ställde även upp tvn i barnens rum och testade den och tvn funkade men fick inte ut dvd-släden... Finns ingen kontroll till tvn så ska gå o köpa en billig en och se om det funkar med en sådan, annars får jag prata med Rosie, är inte så intresserad av tvn om jag inte kan sätta på film på den...
Jo och sen har jag pillat med bilder och gjort mig en ny simpel header då förra blev lite... hmm.. tja jag vet inte, men inget bra... Denna är enkel men blev rätt ok ändå tycker jag.

Imorgon är det en vecka kvar till Alex födelsedag och en vecka kvar tills min pappa kommer hit! 2 veckor kvar tills vi åker till Sverige, mycket spännande som händer på samma gång!
Jag hoppas att Mcdonalds inte är så fullbokade så vi kan fixa kalas för Alex kompisar där nästa vecka eller veckan efter. Kalas för Alex med våra vänner och deras barn blir nästa Söndag så massa kalasande lär det bli, speciellt eftersom det troligen blir 2 kalas i Sverige också... Ordentligt firad 4-åring blir det!!


Pettson och Findus

Inga kommentarer: