torsdag, oktober 04, 2012

Fyndat idag

Idag har varit en bra dag även fast morgonen blev i stressigaste laget. Har gått runt med håret i ett inte särskilt smickrande frisyr då jag helt enkelt inte hann göra iordning det idag efter duschen. Så himla typiskt, en av få dagarna jag har en exakt tid att passa på morgonen och då orkar Pelle inte lämna barnen i skolan. hade jag itne räknat med så blev väldigt stressigt först hemma för o göra allt iordning och sedan fram och tillbaka för att träffa Najade utanför vårt hus.
Najade har lånat sin mammas pyttelilla bil så jag tog våran lilla sulkyvagn till Mollie för att vi skulle få plats och Najade hade en liknande men det blev trångt ändå :) Vi skulle åkte till The thrift shop som är en affär som säljer saker som folk har skänkt för att skänka pengar till välgörande ändamål. Najade har just fått sitt körkort och var rätt nervös men det gick fint, vi skrattade åt misstagen och hade himla trevligt. I affären sprang vi på en barnvagn för 20 pund, en liknande den sulkyvagn jag hade men en bättre med suflett och liggläge. Najade sa att om inte jag skulle ha den så skulle hon ta den, men jag kunde inte låta bli! Slutade med att Najade köpte den vagn jag hade med mig eftersom den var snäppet bättre än den som hon hade :P Fick 10 pund för den vagnen så i slutändan gav jag 10 pund för en ny barnvagn! Det är alltså drygt 100kr för er som itne har koll på pundet. Bra skick var vagnen i också förutom handtagen som liksom hade börjat lösa upp sig själva så dem var helt klibbiga, men det löste jag idag på hemmaplan med rengöringsmedel och eltejp ;) På väg hem från affären blev det mer skratt och en vända runt the rock innan vi hamnade på morrisons café för o fika lite. Denna tur gjorde mig så gott! Jag har längtat efter miljöombyte och bara en tur runt Gib gjorde fantastiskt gott!

När jag sedan hämtat Alex mötte jag Daniela i lekparken utanför skolan där det blev lek en stund innan hon blev hungrig så vi gick till ett fik. Där fastnade vi och Najade och Ida kom dem också. Blev där tills det var dags att hämta Jamie :) Alex och Luciana lekte endel tillsammans och Alex pratade engelska med henne!! Det är en stor grej för min Alex kan jag tala om!! Stolt morsa här :)
När jag kom hem med samtliga barn blev det bullbak och läxläsning med Jamie. Passade även på att göra våra ungspannkakor till middag. Alex såg på film på datorn och Mollan roade sig kungligt på golvet ;)

Ikväll har jag och Trine varit över till Spanien och handlat mat på Mercadona, betydligt billigare där! Skönt att få prata av sig ordentligt på svenska också. Engelska funkar ofta men vissa saker är svåra att prata om utan ordförrådet man har på sitt modersmål. Dessutom vill man ju inte att alla ska veta allt!

Nu är det hög tid för sängen, är verkligen jättetrött!



Macka är gott!
lekparkshäng
Spännande!
Syskongung!
I väntan på storebror

Sötnosen i nya vagnen

Bakar bullar
Kanelbullar! (pärlsocker finns inte här)
Dagens bärpannkaka

Kanelpannkaka
Vrålåket

Inga kommentarer: