onsdag, oktober 31, 2012

Göken!

Idag har mamma varit ledig så vi har varit till Göksäter och shoppat. Skulle väl egentligen inte ha så mycket men det är rätt billigt så kom ju därifrån med ett par kassar ändå... Ångrar inte ett inköp då det var bra saker som blev köpta men det är lustigt att åka dit med tanken att man ska se om man hittar nåt par byxor och så ska man kolla på mjukis byxor åt ett barn o så kommer man därifrån med massa bra saker. Idag kom jag därifrån med 3 par byxor till mig fast fick ett av paren av mamma i födelsedagspresent, sen fick Jamie ett par mjukis byxor, Mollie 2 pyjamasar, Alex och Jamie fick varsitt par vinterstövlar och tumvantar, det blev varsin leksak till barnen då dem fått pengar av gamlamormor till det och så fick jag mig ett par tofflor. Tja och så köpte jag adventsljus så vi kanske får lite jul i Gib också, och så fick jag även världens mysigaste filt av mamma i födelsedagspresent. Kanske har glömt nåt, men allt detta för tusenlappen är väl rätt okej ändå?! Im happy :) Hur happy min man är över inköpen vet jag dock inte, men det får han ta ;)

Ikväll har min bror med familj varit här hemma hos mamma på tacokväll, mysigt! Min lilla brorsdotter har blivit så stor! Man missar så mycket när man bor långt borta... Nå kul vi hann träffa dem idag iaf!

Igår kväll somnade ju Alex i mitt knä, inatt hade han feber... Han sov till halv tio idag och sedan var han rätt okej. Han har orkat med dagen utan något gnäll nästan vilket är ovanligt för o vara Alex. Men ikväll kom det tillbaka för min lilla kille. Stackars liten! Så fick ta mig en vända till affären och köpa alvedon ikväll också, men nu sover han lugnt. Hoppas han mår bättre imorgon för annars blir nog inte bilfärden till Sthlm så rolig...


Alex, fikapaus på göken
Jamie
Mollan på göken
Mamma testar dansande och sjungande tomteluva :)

Inga kommentarer: