söndag, oktober 07, 2012

Bildbomb

Idag har vi varit ute med bil i Spanien eftersom Pelle ändå behövde hyra bil inför sin introduktions vecka i Marbella. Varför inte göra två flugor på smällen liksom!? Jag behövde verkligen ut ur Gib så vi hyrde bilen en dag tidigare än nödvändigt! Så vi for i ungefärlig riktning mot Cadiz men svängde av upp mot bergen så vi först hamnade i ett bergssamhälle som heter Vejer, vi åkte bara igenom med bilen då samhället ligger i en backe och tja vi såg med en gång att det inte var något för oss. Har man varit i ett sådant samhälle så har man varit i alla typ... Nå vi styrde koan mot havet igen o hamnade i lilla Barbate. Vid första anblicken såg det inte alls utan att var något men vi åkte igenom och hamnade i ett gammalt industriområde vid havet. Kändes så otryggt att jag inte ville gå ut för att fota, men så gjorde jag det och det var då jag hittade strandpromenaden! Blev en promenad och lunch på en pizzeria vid havet. Himla mysigt och väldigt god mat! Kan säga att strandpromenaden var i godare skick än det lilla hörn där vi lämnade bilen...
När vi kände oss klara med Barbate åkte vi upp mot bergen för att ta stora motorvägen hem, men först ett stopp i Medina Sidonia där vi hittade en väldigt fin lekplats där vi roade oss en bra stund :)
Sen blev det raka vägen hem för o få barnen i säng, inte för det hjälpte då Jamie fortfarande var klarvaken vid halv tio... Han är inne i en period då sova är något väldigt negativt, himla jobbigt! Men nu tror jag samtliga sover!

Massvis av bilder från dagen, jag orkar inte lägga dem i rätt ordning så ni får hålla tillgodo ändå!


Roadtrip!
Alex somnade men Jamie sov som vanligt inte
Ego - börjar äntligen komma till stadiet då jag inte bara ser en stor tjock person när jag ser mig själv på bilder utan jag är faktiskt rätt nöjd med hur jag ser ut. Här på lekplatsen i Medina Sidonia.
Lekplatshäng
Strandpromenaden i Barbate
Död hamn i Barbate
Sanddynor
Vejer
Moi
Lunch
Barbate
Strandpromenad i Barbate
Parkering i Barbate
Jag o mina söner
Mollie på vift
Lunchtime
Mollie kryper uppför rutchkanan
Utsikt från Vejer
Ego
Alex i Barbate
Nlie & Ple
Cool mama
Servitören charma Mollie med brödpinnar :)
Mollie på nya äventyr
På väg upp
Och på väg ner
Barbate
Pirater i Barbate
Yey!
Mollan
Jag och mina fina!
jag och stora hjärtat
balansgång
Rosa cola-burk
Pizza!
Lutade lite i vejer
Ego igen, stora tuttar men övrigt inte så illa!
Trångt i Vejer
Having fun!!

Inga kommentarer: