söndag, oktober 28, 2012

Helgen

Vi är uppe med tuppen efter en lång natt med mycket gnäll.. Var det inatt vi ändrade klockan? tja isf känner jag att jag inte har fått ut så mycket av det... Övriga familjen sover som tur är medan Mollie bläddrar i en resekatalog, vet inte om hon redan tröttnat på kylan i Sverige?!

Igår blev en heldag med mamma och Lasse precis om jag hade hoppats, vi gick på torget och det blev en hel del saker som fick följa med hem även fast M och L bidrog en hel del. Till Alex blev det en ny regnjacka och tofflor, Jamie fick vantar och tofflor och Mollie fick pyjamasar, en mössa och mockasiner :) Sen fick Alex  välja födelsedagspresent från sin mormor och morfar Lasse så blev 2 böcker och en lite playmobil uppsättning. Då fick ju även Jamie välja nåt litet och Mollan fick en bok. Till och med jag fick mig en nybörjarkurs i Spanska till datorn :) Fast nåt regnställ till mig har jag inte sprungit på, kollade lite på sportaffärn men tja det dem hade var ju typ Haglöfs och några 2000kr har jag inte o lägga på detta, då får jag bli lite blöt...

Idag ska mamma och Lasse ta med sig killarna till gbg och hitta på något roligt, jag ska passa på att träffa några vänner här i samhället undertiden. Blir lättare med bara ett barn :) Så första anhalten blir torget med Sandra och senare ska jag hem till Carro tillsammans med Anna. Ska bli trevligt värre!


solnedgång
Mollie och mormor

Inga kommentarer: