tisdag, oktober 09, 2012

Evighetsmaskin


Ja så gårdagen blev inget bra, fick springa för att hämta Alex vid skolan då bussen aldrig kom och efter det sjönk mitt humör och min tur. Bland annta lyckades Mollie göra sönder ett glas och kladda ner sig från topp till tå. Alex gnällde som beatt och vägrade lära ig grinden så jag sprang fram och tillbaka där i tid och otid. Tja måsaker helt enkelt om gjorde mig helt nere... Satt bara i soffan framför tvn från klocka 18 igår tills jag tog mig till sängen vid 22, Tur Pelle kom hem o nattade barnen!

Idag är det en ny dag och därmed nya tag! Gårdagskvällen och morgonen lämnade så mycket disk att allt inte fick plats i diskstället så hälften står och väntar på att bli diskat. Men det får vänta till det jag diskade förut har torkat. Mollie sover och jag har fått plockat upp i lägenheten, igen... Det här med o driva ett hushåll är verkligen en evighetsmaskin... speciellt när jag är den enda om verkar ha någon form av ordningssinne på det här stället. Jag mår alltid bra på förmiddagarna när allt är i ordning men sen kommer grabbarna hem en efter en och allt blir en väldig röra igen. Sen är det bara att börja om igen... Men det håller mig ju sysselsatt iaf ;)

Har inte så mycket planerat för dagen, vi håller alla på att bli förkylda igen så borde kanske ta det lugnt, fast det är väldigt tråkigt... vi får se helt enkelt...


True!

Inga kommentarer: