söndag, oktober 14, 2012

Inte som vi tänkt oss

Idag var vår plan att åka till Spanien och vandra i ett naturreservat, men när det är 4 timmars kö ut ur Gib så förstår ni kanske att vi inte alls gjorde det. Vår lunch på wok real i campamento blev istället Mcdonalds på Rosia beach. Där körde jag även lite fotostund med barnen, lägger in samma bilder här som på FB eftersom jag är lat men fick massvis av fina bilder så kommer kanske mer imorgon ;)
Det blev även en vända ut till europa point för att leka på lekplatsen där och för att fika lite med fikat jag hade packat ner till vår vandring ;) Tja inte som vi tänkt oss men bra ändå!

När vi kom hem var alla helt slut så vi tog det lite lugnt innan det blev middag och skrivbords montering. Nu står Pelles "kontor" något sånär klart inne i vårt sovrum :) Och med mattor på plats i vardagsrummet och en byrå som fått flyttat ut så har här blivit lite annorlunda och framförallt mysigare!
Tvn i barnens rum har vi dessutom fått ordning på så idag har barnen tittat på film där inne för första gången. Känner att denna lägenheten mer och mer blir vårt hem och det är synd att vi måste flytta i Juni igen...

Imorgon får det bli en vända med dammsugaren, den har ju fått stå sen i fredags så det är ju synd om stackaren... Blir väl även till o tvätta lite, ta hand om torr tvätt och tja, det vanliga... Har faktiskt ingen lust att gå ut och vara social, konstigt nog. Men det kan ju ändra sig till imorgon ;)

Dem finaste i hela världen!
 På Morrisons häromdagen sa kassörskan "You have the most gorgeous kids"
Jag håller ju såklart med men kul när en främling säger det lite spontant sådär :D
Alex, så vacker
Mollie igår, står själv utan problem
vackraste Jamie
Mollan
Oavsett min, han är alltid fin!
Charmknutten
Stora fina killen

Inga kommentarer: