onsdag, oktober 17, 2012

getting better

Ja denna dagen har inte varit så skoj med mycket illamående och spyende. Men nu är det bättre då jag tog sista dosen tabletter med en banan ist för helt tom mage som rekommenderas. Är fortfarande lätt illamående men det går inte o jämföra med tidigare idag!
Mitt bröst är rött, varmt och gör väldigt ont så jag hoppas det lättar snart, annars är det inte värt illamåendet med tabletterna... Dock en bra sak är att febern är lägre idag, har faktiskt ingen alls just nu fastän det är 4h sen sist jag tog paracetamol. Men höll mig feberfri länge under dagen idag också innan den kom tillbaka... men jag har ändå varit mycket piggare idag än jag varit dem sista dagarna!

Nåt som är roligare än allt detta snack om hur sjuk jag är är att det snart är fredag! På fredag händer två roliga saker och den ena är att min lilla kille Alexander fyller 4 år!!! Hur blev han så stor?! är det verkligen 4 år sen på fredag som vi åkte alldeles för fort mot Göteborg men hamnade i Kungälv där vi fick en liten prins på akutmottagningen?! Tänk att den lilla gossen nu är på god väg o bli 2-språkig, hur vi någonsin ska få tyst på honom när han väl börjat prata engelska helt och hållet får bli ett senare problem ;)
Måste slå in sista paketen imorgon ju, har varit för sjuk för o orka med det...

Det andra roliga som händer på fredag är att min pappa kommer sent på kvällen, ser jag verkligen fram emot! Det blir hans första besök hos oss här i Gib så kommer nog bli en hel del turistande både här och i Spanien (om nu köerna tillåter det). Ska bli rolig, längtar efter pappa nu!



Inga kommentarer: