måndag, oktober 01, 2012

Mollie 9 månader!

Idag har vi besökt baksidan av Gibraltar, eller kanske framsidan, den riktiga sidan ;) Den där sidan som dom döljer väl för såväl turister om oss inneboende som inte hittar den förrän vi letat efter det :) Pelle har nämligen behövt uträtta några ärenden i syftet att starta sitt eget bolag här nere så vi har varit på skatteverket och på arbetsförmedlingen eller nåt sånt. Jag och Mollie hängde på eftersom vi inte hade något bättre för oss :) Sen blev det fika innan vi hämtade Alex o Pelle gick hem för o jobba. Efter hämtning blev det mer fika med mammavännerna, var det någon som sa spara pengar? va? jag hörde inte... Nä men man får bara tänka ekonomiskt vid fika, som att smyga fram o dricka sitt medhavda vatten eller mata Alex med medhavd macka osv. Well blev inte så dyrt idag iaf som det kan låta, underlättar ju att fika är billigare här också! Blev en låång fika och Alex spelade slut batterierna i min iphone så han fick påbörja spela på Idas istället :) Sen hämta Jamie, tillbaka till fikat... Men efter en stund blev det lekparken och sedan stressa för o möta Pelle så Jamie hann till Scouterna som hans virriga mamma glömt bort...
Mollie har efter det mest promenerat runt med lejonet här hemma som ni kan se i videon i inlägget under, jag tycker hon har lite bråttom, hon blev faktiskt bara 9 månader idag, hon behöver inte gå ännu! Men än så länge endast med stöd tack och lov så hon kommer inte åt överallt... än...
Ikväll har jag varit hos Nina för att hämta bilnycklar då Pelle ska låna deras bil imorgon för att åka till Marbella och förhandla om ett eventuellt nytt jobb. Fastnade såklart hos Nina och Manjit och pratade ett tag, trevligt som alltid! Och sen ajg kom hem har jag fått ta hand om ledsna barn, en Jamie med växtvärk och en orolig Mollie.

Imorgon förmiddag ska jag träffa Nikki och hennes lilla Maia som bara är ca 1 månad gammal :) Hon ska få lite kläder o så ska hon köpa vårt babygym. Självklart ska vi fika o snacka lite skit också ;) (spara pengar?!)
Eftermiddagen får vi se vad som sker, eventuellt lekplatsen men skulle nog även behöva vara hemma lite och tvätta och städa nu igen, ett evighetsjobb... Alex efterfrågar även mamma mu å skulle ju passa bra... Men vi får se, beror lite på dagsform och väder!


Fina fönster på ful byggnad
Skatteverket
mot the rock
Mollan
Nottalie som en barndomsväns skulle ha sagt
Mollan again
Kaktus
Moi
Bakgata
Trappa
Rock igen
industiområdet som arb.förmedlingen låg i

1 kommentar:

Sandra sa...

Du passar ju otroligt bra i din frisyr msåte jag säga!!!
Själv vart jag överlycklig nrä S började gå, livet blev ju sååå mcyket lättare :D