söndag, oktober 21, 2012

Alex kalas

Igår var jag ute med pappa och barnen på förmiddagen och sedan gick jag o barnen på Masons kalas på eftermiddagen. När vi kom hem var jag så slut att jag fick sova en stund, kroppen verkar inte helt ha återhämtat sig från denna veckan...

Idag har vi haft kalas för Alex, tyvärr var det väldigt många som inte kunde komma från början och flera stycken som lämnade återbud idag. Men dem bästa och pålitligaste kom och Alex vart nöjd hur som helst! Och jag hade hur trevligt som helst så det gör inte så mycket, lättare när alla som kommer känner varandra för då behöver man inte springa runt o prata med alla hela tiden. Så det blev ett bra kalas och Alex fick ett set med docka, dockvagn och dockkläder så han blev superglad :)

Efter kalaset var Pelle och pappa uppe på berget medan jag och barnen tog det lugnt hemma, killarna var supertrötta och gnälliga efter sena kvällar och så kalaset! och när herrarna kom hem blev det pizza och bad för småkillarna. Nu är alla barn i säng och vi 3 vuxna är helt slut!

Här kommer bilder utan inbördes ordning
Molliebus
Najade och Hannah
Mollie tog en tupplur
Ida och Alfie
Kalas!
Alex äter tårta
Nina, Mason o Manjit
Alex o Jamie
Kaos med bebisar överallt
Mark och Hannah
Jag o Mollie - jag måste klippa mig!!
Öppnar sitt paket
Alex matar sin bebis
Bebislek o tjejsnack
Tårtan

Inga kommentarer: