fredag, oktober 19, 2012

Alexander 4 år

För 4 år sen var jag lycklig men chockad, inte chockad över att jag hade fått en liten bebis utan hur den lilla bebisen hade kommit ut. Det gick ju som bekant lite snabbt för Alexander att titta ut :) Nu har det alltså gått 4 år sen den dagen, men minnet är lika färskt om det vore igår. Fyra år har jag fått spendera med denna lilla fantastiska kille som är som en frisk vind i familjen med humör som liknar sin mors! Älskade underbara unge!! Morgonen har spenderats med paket och godsaker innan stress till skolan. Alex fröken föreslog att vi skulle ha med en tårta som dom kunde äta på snacktime så det var Pelle o Alex o köpte igår, dem ska till och med tända ljus och sjunga för honom i skolan. Blir festligt för honom! Efter skolan ska Alex få köpa sig något för dem pengarna han fått av sin gamlamormor och så går vi och  sätter oss och äter lunch någonstans :) Sen får Alex bestämma, regnar tyvärr idag så får bli någon inomhus aktivitet, men han har ju ett antal nya leksaker att prova på så ska nog lösa sig! Sen blir det kalas med våra vänner på söndag och kalas för hans klasskompisar på McDonalds på tisdag. Så nog blir vår fina kille ordentligt firad!

Jag mår bättre idag, ingen feber, men ska till doktorn om en timma eftersom det fortfarande är rött och ömt och eftersom min mage verkligen hatar detta antibiotika. Nog dags o prova något nytt...

En annan sak, en veckas feber och onyttig men minimal kost har uppnått ett av mina mål, alltså att få mina nya jeans att sitta snyggt! Vi får väl se om det håller i sig men just nu känns det skoj :)


Inga kommentarer: