fredag, oktober 26, 2012

I svea

Vi är på plats i Sverige efter en bra och smärtfri resa. Inga köer ut ur Gib, allt fick plats i bilen, lagom med tid på flygplatsen, vi fick platser bakom varandra, Alex sov halva resan, Mollie och Jamie uppförde sig bra och faster o farbror mötte upp i Säve med pappas bil. Vi lyckades få in allt i pappas bil och ta oss hem till Stenungsund utan större problem också! Svinkallt här i Sverige och jag önskar att min kära make hade tänkt när han packade det sista i vår lägenhet så våra vinterkläder hade hamnat i garaget där vi kunde komma åt dem... Nu står vi här med halvdana kläder, så om någon som läser här har vinterkläder i 104 och 116 att låna ut så bugar och bockar jag!! Nå jag kan nog låna av mamma och barnen får köra på flera lager. Till Mollie har jag Jacka och åkpåse så hon ska nog klara sig. Förhoppningsvis är det inte nollgradigt varje dag heller!!
Nu är barnen i säng och jag sitter och inväntar mamma och Lasse som varit iväg under dagen och därför inte var hemma när vi kom, tur man känner sig som hemma här :) Ser dock fram emot att dem kommer då jag saknar dem, med dem borde vara här när som helst!

Denna gång i Sverige har jag inte bokat upp något jättetajt schema då veckorna i somras gjorde mig stressad och dem orkar jag inte med. Jag vill gärna träffa vänner men viktigast är familjen! Jag tänker inte tanka bilen full och köra från stad till stad, utan vill ni ses så finns jag i Stenungsund. Det enda jag vill åka iväg på är att åka hem till Pernilla då jag gång på gång lovat barnen det då hon har massa djur :) Sen vill jag givetvis träffa Pernilla också!

Imorgon tänkte jag ta en shoppingtur på torget och köpa vantar åt barnen, kolla på regnställ åt mig och pyjamasar åt Mollie! Annars inget planerat, umgås med mamma och Lasse hoppas jag!

Inga kommentarer: