lördag, oktober 08, 2011

Ny dator ♥

Sitter här o njuter av min nya dator och doften från maten i ugnen. Jodå, igår kom mammapengen och idag så tyckte min make att jag skulle ha en ny dator eftersom jag varit beredd o kasta ut den lilla netbooken från balkongen :P Så medan jag stod på utsidan och trodde han kollade priset på Jamies julklapp så stod han o kollade på en dator till mig ♥ Vi hade nog kommit lite billigare undan om vi beställt online men då hade jag fått vänta några veckor till och då tror jag att jag helt allvarligt hade kastat den tröga lilla datorn från balkongen... Så nu sitter jag här med en sexigt rosa/cerise dator och försöker låta bli o kolla på tangentbordet för då hittar jag inte åäö ;) Engelskt keyboard men med svenska inställningar, så får lite på att jag hittar iaf :D Går ju bra så här långt!

Testade matmarknaden idag då Pelle blivit rekommenderad den av en arbetskollega. Jag har varit där o vänt i dörren ett par gånger men pga illamående så har maten på morrisons fått duga, men idag gick Pelle in o köpte kött till middag :) Så nu vankas det potatisgratäng och entrecote! Luktar sååå gott från ugnen.

Annars idag så har jag fått sovmorgon o sen gjorde vi som sagt stan. Köpte med mackor från subway hem o åt till lunch. Sen har Alex sovit och vi andra njutit av att vara hemma tillsammans. Jamie har byggt garage av min datorlåda så inte bara jag som är glad över att jag fick köpt datorn ;)

Ikväll ska jag streama en film o koppla datorn till tvn o se hur det går :D Har jag drömt om sen vi flyttade hit...
Imorgon blir det spelhallen och sedan bio för mig o Jamie, Pelle o Alex får roa sig på nåt annat sätt.

Inga kommentarer: