fredag, oktober 07, 2011

Köpte lite papper för barnen o måla på när jag ändå var på pound paradise i irish town häromdan och nu massproducerar dem teckningar. Jamie lägger tid o energi på tekningarna och är riktigt kreativ medan Alex mest kladdar o tar nytt papper efter 30sek... Gissa varför pappret tar slut så snabbt ;) Men så antar jag att det där 1½ året som skiljer dem gör lite också.

Tanken är att vi ska baka lite chokladbollar sen o så tänkte jag att vi skulle se lite film o mysa med chokladbollar och popcorn senare :)
Pelle är iväg ikväll då dem renoverat en ny våning i kontorsbyggnaden på hans jobb som nu är klar o ska invigas. Han spenderade ist förmiddagen med mig o Alex. Vi åt en mysig frukost o Pelle lekte endel med Alex, underbart för Alex med pappatid men Jamie blev väldigt besviken när han insåg att han inte skulle få träffa pappa förrän imorgon igen... Well sen är ju Pelle ledig i 2 dar så då ska nog Jamie hinna få sig lite tid med honom också.
Någon bilhyrning blir det inte i helgen då ekonomin inte ser så ljus ut just för stunden. Vi väntar på o få betalt för en gammal grej men som vanligt tar de lite tid från just den här personen... Men, den som väntar på något gott... väntar ALLTID för länge ;)
Sen så har jag räknat ut att jag inte alls behöver åka 5 nov utan kan vänta ytterligare en vecka så vi hinner nog iväg o handla de som bebis behöver efter nästa lön annars. Och Alex födelsedagspresent får vi väl se till o hitta här i Gib, det finns ju ett par leksaksaffärer här. Har faktiskt redan tittat ut en sak jag vill köpa :) En lite dyrare pryl så tror inte han behöver så många fler paket sen. Har även tack vare ML kommit på perfekta julklappen till Jamie men då hänger de på att en eller ett par till vill vara med o betala då den är lite dyrare än vad vi har råd o lägga på en julklapp i år. Storleksmässigt är den också perfekt, inget problem o ta med från Sverige :) Dock vet jag inte alls vad vi ska hitta på till Alex i jul men det är ju tack o lov ett tag kvar tills dess!
Apropå jul så är det bestämt att vi firar jul med svärföräldrarna den 18 dec i Stenungsund. Veckan innan det kommer jag vara helt ensam då svärföräldrarna plockar med sig Alex o åker till Gib men sen kommer förhoppningsvis hela bunten, inklusive Pelle o Jamie till Sverige :) Bara Pelle får ledigt! Men det kommer vara sååå tomt o vara helt ensam i över en vecka :O Men jag överlever nog det...

Tappade tråden... Ses!

Inga kommentarer: