fredag, oktober 07, 2011

Fredagen har rullat på

Sådär, så känner jag att jag gjort något av den här dagen också och den har inte varit evighetslång :) Alltid lika skönt när man känner så. Ca 1½ timme kvar till läggdax för barnen också! O sen kan jag göra vad jag vill... fast troligen blir det väl bara tv för mig ändå.
Är lite lättare om hjärtat också för min mammapeng sen typ juni har rullat in, en ganska trevlig summa så nu hade vi haft råd o hyra bil i helgen iaf :P Men det spelar ingen roll, kommer ju fler möjligheter till det :) Och jag o Jamie hade tänkt gå på bio ist i helgen, Cars 2 går här denna helgen.

Fick ett ryck o dammsög, körde en maskin tvätt och röjde i ett par skåp :) Plus att jag o barnen har bakat chokladbollar. Mumsigt värre även fast vi inte får vräka i oss för mycket. Freda har blivit vår officiella bakdag ;) Receptet på dagens bakverk hittade jag HÄR men ni finner dem troligen på ert axa havregrynspaket också eftersom det är där jag vanligtvis brukar hitta det :) Finns dock inte så gott om Axa produkter här så då är google bra!

Inga kommentarer: