lördag, oktober 29, 2011

Ikea

Sitter o väntar på att filmen ska buffra och att Pelle ska jobba klart så vi faktiskt kan se på filmen :) Blir 4e X-men filmen fast inte den senaste utan den näst senaste då vi sett om alla efter att ha sett den sista som ändå handlade om början på allt. Hänger ni med?! ;)

Idag har vi varit på shoppingtur och oj vad pengar det gått men oj vad mycket bra saker vi fått med oss hem :) Började i la canjada, ett stort stort shoppingcentrum där vi hittade ett par skor till Jamie, ett par skor till Pelle o ett par stövlar till Pelle för 500kr sammanlagt :) O sen gav vi upp shoppingcentrumet för att orka med den egentliga anledningen till att vi hyrde bil, Ikea!
Så körde till Malaga o började med lunch på Ikea o sen tog vi oss igenom hela alltet trots att alla andra verkade vara där samtidigt. Blir så stressad av att det är folk överallt så fick massvis med sammandragningar men överlevde.
Fick iaf köpt spjälsäng o lite annat smått o gott till bebis. Pyssel till mig o killarna och så en lite högre stol till Alex, badrumspall, leksakslådor o lite köksprylar. Skulle ha vart ett skoställ också men de glömde vi hämta bland alla hyllor så nu har jag tejpat vårt trasiga här hemma :P Får bli en annan gång.
Passade såklart även på o köpa lite svensk mat :)

Sen körde vi den asiatiska wok restaurangen i la Linea på vägen hem, mums! Var hemma strax efter nio så blev en riktig heldag. Nu e jag trött men nöjd.

Då va Pelle klar, så nu blire film, tjingeling!

Inga kommentarer: