tisdag, oktober 04, 2011

Nu känner jag mig redig! Jag har på förmiddagen fått tagit hand om tvätten som hängde ute o har hängt ute sen i fredags typ... :P Och den gamla vikta tvätten som inte velat hoppa ner i lådorna av sig själv. Jag har även laddat maskinen med ny tvätt o konstaterat att jag måste börja hänga tvätten inne då allt ute känns fuktigt :( Går säkert o hänga ut dem dagar de är sol men nu har vi som sagt haft ett molntäcke över Gib ett bra tag o det är fuktigt ute så blir liksom ingen tork.
Sen så har vi dammsugit och skurat toaletterna, eller jag har, Alex har hållt mig sällskap ;)

Igår var vi också duktiga, när vi hämtat Jamie så bakade vi kanelbullar. Tyvärr smakar inte kanelen samma här så blev inte "svenska" kanelbullar iaf. Men roligt o ha lite bullar i frysen och degen var ljuvlig o arbeta med, bästa receptet jag använt när jag bakat bullar! Så kika in HÄR om ni ska baka bullar!
Sen så blev det pannkakor till middag och sen mys med mina grabbar :) Börjar kännas som att energin har kommit tillbaka till mig, synd bara att kroppen reagerar med o ge igen med smärta... Är ju så roligt o greja igen o känna att man orkar med det!

Nu ska jag hoppa i duschen o sen ska vi hämta Jamie. Smsade Annika förut o frågade om lunch men har inte hört nåt än så vi får se om det blir nåt...

Inga kommentarer: