måndag, oktober 31, 2011

Fina Pelle!

Har haft en bra dag med båda barnen hemma då det är midterm, dvs höstlov här vilket jag antar det är i Sverige också just nu. Förmiddagen lekte barnen fantastiskt o sen städade dem frivillig vid tolv tiden o efter det bäddade jag ner Alex som är tokförkyld. Men han låg vaken över en timma innan han somnade, Jamie satte sig o måla o jag somnade så gott på soffan. Jamie satt fortfarande o målade när jag vaknade, han är verkligen en pysselkille :) Strax efter att jag vaknat till så vaknade även Alex, då var klockan runt tre så var hög tid o äta lunch.
Efter lunch tog vi fram pysslet som vi köpte på ikea, målade dem sakerna och byggde rymdraketer av toarullar o lite papper som blev riktigt fina :) Jag gjorde en girlang o lite annat smått o gott o vi höll på i säkert en o en halv timma innan jag tröttnade. Då gav även Alex upp men Jamie han tog fram sin målarbok igen o fortsatte måla. Han har nog målat halva dagen, han verkligen älskar det!
Sen inväntade vi Pelle o jag gjorde middag, först 19.20 kommer Pelle hem o då har den fina med sig rosor o besked om att han bokat hotell i Sevillia till helgen! Eftersom det är vår sista helg tillsammans innan jag o Alex åker till Sverige. Så fin!!
Så blev middag o mys med mario kart o bok innan grabbarna fick krypa i säng, lite senare än normalt.
Nu ska vi se på film, ses!

Inga kommentarer: