måndag, oktober 17, 2011

En bättre vardag än jag haft på länge även fast jag fick gå upp tidigare o planerna inte helt blev som jag tänkt mig. Alex ville inte gå till lekgruppen, han verkar ha tröttnat på leksakerna där och barnen tar bara hans grejer så kan förstå att han inte vill leka med dem. Så efter att ha lämnat Jamie så gick vi en vända till mataffären och sen hem. Alex ville se på film o efter en stund så låg han o sov i soffan... Trött kille, han sov i flera timmar så jag kunde bara ta de lugnt utan tjat o gnäll. När han väl vaknat o ätit sin lunch så var det bara nån timme kvar till vi skulle hämta Jamie o den spenderades med o läsa böcker o leka.
Jamies dag hade gått bra, han hade inte ens märkt att han var i skolan längre tid sa han :) Lunchen vi fixat hade gått ner o ja, allt verkade bra. Vi gick till lekparken efterskolan o dem lekte nån timma innan vi kom hem hit o plötsligt är kl 16.30! Bara nån timma eller så tills Pelle lovat o försöka vara hemma. Vilken skillnad mot förra veckan! fast imorgon går Jamie kort dag igen så då finns risken att de blir en lång dag igen, men vi får väl hitta på nåt skoj för o få dagen o gå. Ett besök till BM på förmiddagen är iaf inbokat. Kanske kan boka in en lunch med Pelle o sen så har halva dan gått ;)

Insåg just att det inte är ens 3 veckor tills vi åker till Sverige :( Ser inte fram emot det, även fast de betyder att vi börjar närma oss bebis! Längtar efter knytet i magen nu! Vi har pratat endel namn och det känns som att vi är överens, behöver bara komma överens om en stavning också. Om nu inte lillan ser ut som nåt annat när hon kommer ut då! Återstår o se :D

Inga kommentarer: