onsdag, oktober 19, 2011

Grattis Alex 3år!!

Ja idag har min lilla kille blivit 3år, fantastiskt hur fort det går! Vi har haft en toppendag, Alex var supernöjd och somnade ovaggad när han till slut kom i säng strax före tio. Ja så en lång dag blev det med många fina presenter, av oss fick han en sparkcykel med hjälm till och sen så köpte vi även ett playmobil-set men det var egentligen från min mormor då hon bett mig köpa något åt henne. Och sen hade alla vännerna på vårt lilla kalas ikväll köpt fina saker :) Thomas-prylar såklart!! Så han har fått mycket grejer även fast vi valde o satsa på en stor grej ist för massa småsaker och framförallt så vart han så himla glad för dem grejerna han fick, inget har bara blivit liggande vilket de kan bli om man köper för mycket.

Iaf så vart det paket o frukost på sängen imorse, sen monterades leksakerna innan Jamie o Pelle gick till skola o jobb. Jag o Alex var hemma o lekte o kollade på nya mamma mu filmen som han förresten också fick av oss. Den filmen är ljuvlig :)
Sen blev de fika på cafe fresco på vägen till skolan för o hämta Jamie, Alex fick glass o jag fick i mig lite frukost... Mysigt! O när Jamie var hämtad så gick vi på stan en sväng, halkade in hos frisören o fick klippt Jamie så nu e det bara jag o Pelle som verkligen behöver uppsöka en frisör... Vi gick även o köpte långbyxor till Jamies skoluniform då de vissa dagar e gränsfall ifall man kan ha shorts. o när vi gjort stan ett tag så gick vi hem o gjort pannkakor som beställt av födelsedagsbarnet till lunch. Pelle droppade in medan jag stekte pannkakor o han hade lånat verktyg så han monterade sparkcykeln. Efter lunch gick Pelle o barnen ut med sparkcykeln medan jag fick vila en stund - guld värt!
Sen rann tiden iväg tills Fredrik o Julie tittade in nån halvtimme innan det var dax o gå till restaurangen för o ha lite kalas. Dem hade med sig lite presenter :)
Sen blev det kalas med alla vännerna, Fredrik, Julie, Joakim, Vlada, Trine, Johan, Annika, Håkan, Phil :) Drog ut på tiden men det var väldigt trevligt :)
NU kommer lite bilder för er o njuta utav :)


Godmorgon, kolla mamma mu!


Jungfru-turen

Roligt va de på kalaset ;)

Lilla klubban
Puss på en trött 3-åring

Jamie innan frisören

Efter frisören

Inga kommentarer: