lördag, oktober 01, 2011

Mysig lördag

Känner mig nöjd med dagen, den har varit mysig i de stor hela.
Det blev frukost på fresco när jag fick upp Pelle ur sängen o sedan en vända på mainstreet där godis införskaffades o vi njöt lite av vimlet :) Härligt i stan nu när det är precis lagom varmt ute och man kan koncentrera sig på nåt annat än vart nästa skuggiga plats är. Vi kollade lite i barnaffärer för o kolla om vi kunde undvika o åka till Ikea (ligger ca 13mil bort) för o köpa spjälsäng osv, men alla är mycket dyrare och har inte dem kvaliteter jag vill ha så får nog bli ikea ändå. Vi pratar om o hyra bil nästa helg så kanske blir o åka dit då, känns som att vi inte kommer hyra bil fler gånger innan jag måste till Sverige. Och när jag väl kommer tillbaka bör ju den lilla bebisen vara på utsidan o behöva en säng... Och Pelle lär inte åka o köpa en själv :P
Efter vi vart på stan så gick vi hem o myste med godiset framför en film. Jag somnade såklart :P Jag är alltid trött o redo o somna... När jag vakna så lekte grabbarna så bra att jag o Pelle kollade klart på filmen som vi började med igår men som behövde buffra hela tiden så vi la ner det då. Tredje transformers filmen, helt okej den med :) O tydligen håller dem på o göra en fjärde.
Sen så lagade vi middag, riktigt smaskigt med fläskfilé o potatis :) Men Jamie har blivit väldigt förkyld så han fick knappt i sig nåt stackarn. O sen blev de lite Wii o stoppa killarna i säng. Sen röjde jag o Pelle gick igenom en massa papper så nu är här riktigt fint efter att ha varit ett kaos i några dar. Pelle som haft kaos på jobbet också behövde slappna av lite så han har gått till casinot så jag funderar på om jag ska nöja mig med tvn eller hitta nån bra film... inget lätt val ;)

Inga kommentarer: