fredag, oktober 28, 2011

Äntligen helg

Idag när jag gick från skolan så lyssnade jag på barn o föräldrar runt omkring mig. Och det är verkligen så internationellt här. Vissa pratar ungerska, andra spanska, engelska, ryska o ja massa andra språk... På en så liten yta som Gib är ändå :) I like it!

Igår så blev de lunch på Pelles jobb för o träffa honom lite och sedan gick ja o A till affärn, alltid nåt som behöver kompletteras.
När vi hämtat Jamie så tog vi de lugnt tills Trine dök upp. Hon stannade hela kvällen vilket var väldigt trevligt då Pelle gick ut o åt med nån från jobbet. Skönt o umgås med någon annan, o eftersom hon också är gravid blev det naturligt mkt prat om det.

Idag har jag o Alex tagit de lugnt fram till nu, vi ska strax ut på stan en vända. Behöver gå o betala en räkning och så ska vi slå följe med Pelle som ändå ska till frisören. Blir nog en vända på pound paradise för o shoppa lite papper o pyssel eftersom ja lovat killarna o pyssla massa nästa vecka då Jamie har lov. Sen blir de lunch med Pelle när vi ändå är ute på stan ihop.

O ikväll är de helg, sitter o spanar Ikeas hemsida massa nu för o ha lite koll imorn :) Ska bli skönt o få de avklarat o de ska bli skönt o få rå om Pelle 2 dagar utan att han behöver till kontoret!

Inga kommentarer: