tisdag, oktober 18, 2011

Maken är ute, barnen är i säng o här sitter jag o ser på serier på min dator, älskar o ha en dator som orkar!! Jättenöjd med min dator :)

Häromkvällen gick jag o la mig en stund efter Pelle, låg o lyssnade på ljudbok i min iphone då jag hör ett ljud som jag trodde var en en idiot som gasade sin motorcykel på utsidan. Låg o störde mig en stund o tog sen ur hörluren för o lyssna noggrannare, haha, inser då att det är Pelle som ligger o snarkar! :D Han brukar inte snarka så därför jag trodde de va nåt helt annat :)

Idag har jag o barnen varit o träffat Kim, hon bjöd killarna på glass på Biancas o hade med sig presenter till dem. En liten till Jamie o sen så en födelsedagspresent till Alex då. Ett Thomas-tåg som e radiostyrd fast med en enkel kontroll o sen så sjunger, visslar o pyser det. Behöver jag säga att Alex ÄLSKAR det :D Han är Thomas-tokig min lilla prins. Jag däremot är inte lika förtjust, sången o pysandet gör mig galen! Men det är roligt o se Alex så nöjd och förhoppningsvis blir han lika glad imorgon för presenterna får av oss :)

Idag säger jag också grattis till Tina på födelsedagen, hoppas du har de bra, saknar dig!

Inga kommentarer: