fredag, oktober 01, 2010

Baka baka lite kaka....

Idag så bakar vi, hade ett paket "färdig deg" till lussekatter som gick ut nu, alltså man blandar pulver med vatten o får en deg. Ungefär lika avancerat som vanlig deg ;) Men i vilket fall ganska hjärndött och det är ju dumt o slänga. Så vi julbakar :) Kastar dem i frysen sen så har vi till jul!
Vi har även satt en deg grahamsbullar som står o jäser nu. Jamie är inte lite otålig. Alex fick jag lägga nyss för han var så trött så han missar utbakningen, men what to do lixom...
Hade tänkt baka någon god kaka o bjuda på imorgon då vi får gäster men äggen vart slut och det finns inte många kakor som inte har ägg i sig... iaf inte om man vill ha nåt sockerkakslikt... Vi får handla senare o fixa det imorgon förmiddag eller ikväll :)

I eftermiddag kommer Emma, Felicia o Vincent o leker lite med oss, det ska bli roligt.
Sen kommer Pelle hem ikväll ♥ det ska bli härligt o få hem honom och Nalle!

Igår efter intervjun hämtade jag Emma o så åkte vi på vattengympa med boxning, det gav mig mycket mer än vanliga vattengympan gör så det ska jag verkligen försöka fortsätta med :)

Imorgon kommer min bror med familj, ska bli väldigt mysigt att få umgås lite med dem ♥
Söndagen är planerna så här långt oklara, får väl bli nya tag i trädgården!

1 kommentar:

Jeanette Eriksson sa...

Vad fin din blogg har blivit Nathalie! Roligt att det går bra för dig mad jobbsökandet :) Jag vet att ISS städfirma behöver folk, om du nu inte har något emot att städa lite affärer :) En kompis till mig jobbar där och hon stormtrivs med både tider, löner och arbetskamrater :)
Kram