onsdag, oktober 06, 2010

Utedag!



Idag har vi haft en riktig utedag. Vi har varit ute från halv elva till ungefär strax före fyra. Jag o barnen alltså. Vi var inne för lunch givetvis annars hade barnen bara gnällt men på det stora hela var vi ute. Jag är helt slut i kroppen då jag har grejat hela tiden. Jag har lassat grus så att grunden till uteplatsen blev klar, jag har även släpat dem jävulskt stora stenarna till uteplatsen... In emellan har jag även städat garaget, sopat uppfarten och fyllt 2 släp med rör o asfalt som Pelle o Johan har kört till tippen. Det har hänt mkt ute och det känns jävligt gott! Börjar se ett slut på det här helvetet och det är verkligen underbart! För nu ska "bara" uteplatsen bli färdig o sen ska det sås gräs. Det är inte lite jobb med det men det är ivf närmare slutet på det hela :)

Middagen idag beställde Jamie, pizza. Jag var rätt trött efter hela dagen i trädgården och Pelle är inte sen att ta chansen ;) Så vi åkte in o handlade lite annat o så pizza. Mysigt!
Efter maten fick grabbarna bada o Alex som skrek som en stucken gris (vilket han alltid gör) innan badet blev nästan sur när vi ville att dem skulle gå upp :) Vi struntade i o tvätta deras hår idag så att Alex kanske är lite positivare inställd till o bada.

Här kommer lite bilder från idag:



Grabbarna hjälper mamma!


Så här långt kom vi ungefär med uteplatsen

Titta här finns lite gräs ;)

Nya pumpsystemet, ser sunkigt ut men funkar!
Och här har vi lite mer gräs bland all lera!

Inga kommentarer: