fredag, oktober 22, 2010

Blev inget besök idag då snön åter igen ställde till det. Missförstå mig rätt, jag gillar snö, men vad FAN gör den här i Oktober?! 2 månader till och vi hade varit redo för snön men nu har inte en jäkel hunnit sätta på vinterdäcken, alla har inte ens köpt overaller till sina barn... Så snö, wtf?!
Men hey, jag är inte en av dem som inte har vinterkläder till mina barn, jag har 2 uppsättningar till båda barnen så det var lugnt. Men varken jag eller Pennan hade vinterdäck på bilen så det blev till o förbli här hemma.
Grabbarna gick ut i trädgården en sväng men vart glashalt och det enda dem ville leka med var vattnet i vattentunnan så dem blev givetvis blöta. Var ute kanske 45min innan jag gav upp. Gick in för o fixa lunch men fastnade helt i telefon med Emma. Slutade med att barnen åt lunch med Pelle... Själv åt jag en bar ist för mat, hade ingen matlust.
Under dagen idag har barnen lekt ofantligt bra, dem älskar o leka upp i Alex rum sen jag gjorde om där uppe. Eller sen Tuva lärde dem o leka mamma, pappa, barn... Men sen köket kom upp dit leker dem det än mer flitigt :) Dem leker att dem ska på danslektion och sätter på Alex musik på hög volym och har hur kul som helst. Dem har härjat där uppe i timmar idag :)
Själv har jag fått tvättat och äntligen fått pratat med små A så jag kan få mina jäkla pengar... Såklart var det krångligt o hon skulle skicka mer papper o fylla i... Men man kanske kan börja se ett slut på det hela! Iaf en sten som lättat bara av o ha fått pratat med dem.
Pelle ringde dem i Uddevalla ang jobbet då dem inte hört av sig, visade sig att dem 2 som skulle besluta har varit sjuka om vart annat o inte kunnat ta något beslut så Pelle är tydligen inte ute ur leken. Men jag blir så jävla less på att inte en av dem kunde ha hört av sig på något sätt?! Men vi får väl se vad som händer, allt är en jävla väntan...

Efter middagen idag så for Pelle till kasinot o jag badade ungarna innan jag la dem. Nu försöker jag se på film men den behöver buffra så jag passar på o skriver lite här :)

Imorgon är det lördag och vi har inga planer, trädgården är ju lixom lagd på is så där kan vi inte göra så mycket. Jag gissar på en lugn lördag då Pelle kommer vara trött. Jag funderar på att åka in till stan med barnen imorn förmiddag, kolla om bibblan har öppet så jag kan låna 2an i bokserien jag läser just nu + lämna tillbaka böckerna vi lånade sist. Sen vill ju grabbarna ha lördagsgodis och det skulle inte förvåna mig om det blir så att vi hyr film också :)

Söndag ska vi ha kalas för Alex med familjen på den här sidan Sverige. Jag är ganska säker på att vi kommer få en gungställning från pappa. Presenterna från mamma och mormor har jag själv köpt så dem vet jag vad det är så för mig blir det inga större överraskningar, men för Alex iaf :) Brorsan kommer väl garanterat komma med något som låter, det gör han jämt... Hämnden blir ljuv nu när han får ett eget barn :D

Nästa vecka ska jag eventuellt jobba på onsdag i övrigt vet jag inte alls... Skönt om livet bara kan flyta på i stillhet en stund. Städfirman får gärna höra av sig också, hade varit kul o få jobba där också!

Inga kommentarer: