måndag, oktober 11, 2010

Måndag 11/10-10



Idag vart det sovmorgon, för lång sovmorgon... För jag är för pigg nu ikväll... typiskt dumt. Men det var härligt så länge det varade :) Halv tolv kom jag ur sängen, det ni! Sen fick jag inte mkt gjort innan jag fick hämta barnen.
Vi gick ut i trädgården o pillade en stund, efter att ha burit ca 6 stenar så vart jag helt slut, dem är så svinigt tunga! Men 2-3 pass till så är det klart! Bara på med sand och invänta sommaren ;)
Så gräs börjar bli lite sent då frosten knackar på dörrn varje natt numer, så vi får väl invänta våren innan vi kastar på fröna, synd men inte mkt o göra. Vi kommer iaf ha tid på oss att hacka lerklumparna och jämna till.
Sen fixade jag mat, kastade över den frysta maten från ena frysen till den andra så jag kunde frosta av. Insåg just att jag glömt bort det :D Men nu borde ju isen har smält så imorn får det bli till o torka ur och lägga tillbaka allt. Tur vi har avlopp i golvet vid frysen :) Fick slängt en del gammal mat också som var mer is i än mat typ... Så nu vet jag vad som finns i frysen. Tack vare det så vart veckohandligen mkt billigare, vi kan ju använda det som ligger i frysen ist för o slösa pengar på mer mat :) Ja för efter middagen handlade vi för den här veckan. Med pant o nån kupong hamnade vekohandlingen på 300kr, lagom tycker jag :D Synd man inte kan hamna där varje vecka, 1200 i månade vore lagom ;) Well dream on!
När vi hade handlat var kl sju så Pelle körde upp mig till simhallen innan han o barnen åkte hem. Jag hade vattengympa och det var härligt! inget bajs i vattnet eller nåt ;)
Ikväll har jag pratat med min härliga gamla internetkompis Martin och han fick igång min motivation till o gå ner i vikt igen, han är en hejare på det! Eftersom vi sitter i samma båt hoppas jag att även han får igång sin motivation!
Så min tanke är nu att sluta upp med småätandet av sötsaker igen, påbörjade avvänjningen igår och har fortsatt idag. Det går bra och jag känner mig stark. Bara man håller sig till regelbundna mattider så funkar det! Vi får se vad jag säger framåt helgen ;)
Tänkte även komma igång med sit-ups o armhävningar igen och imorgon tänkte jag köra ett pass på wii. Onsdag får vi se om jag får gjort nån träning men på torsdag blir det dubbla pass, först sjukgymnastik o sen vattengympa! Känner mig verkligen pepp just ikväll, tack vare Martin och helgen!

För övrigt så har jag inga planer i veckan förrän framåt helgen. Fredag hade Emma o jag planerat att bada med barnen, det ska bli skoj :)
Lördag far vi hemifrån igen, Pelle o barnen till sthlm o jag hoppar av i Västerås. Ellinor ska ha spa-kväll och jag såg det som en chans att komma iväg själv en stund. På söndag tar jag tåget till sthlm och min familj igen. Tisdag nästa vecka fyller Alex år så då får vi fira lite, kanske hitta på något roligt med honom :) Onsdag blir det begravning och Torsdag gissar jag att vi åker hem igen... Och sen så får vi sthlmare på besök den helgen efter så blir mkt familj den närmsta tiden.

Nä måste väl sova! Tack för mig, hej!


Inga kommentarer: