torsdag, oktober 07, 2010

Inställt

Javisst bara tråkiga nyheter ikväll, inte så dramatiska men iaf. Vattengympan blev inställd pga att någon ahde bajsat i bassängen. Allvarligt vem bajsar i bassängen?! Jag hoppas det var ett barn eller någon hadikappad annars är det ju helt stört...
Blev iaf en besvikelse då man var inställd på vattengympa... Men Emma o jag gick en promenad inne i Lysekil iaf så jag blev svettig o go iaf.
Under tiden vi promenerade så fick jag ett sms från C som jag skulle testa o jobba hos, hennes dotter hade kräkts så vi ska boka om tiden. That sucks! Men kommer iaf en ny chans :) Men jobbigt när man peppat igång sig o allt... well well... Då gäller det att komma på nåt o hitta på med grabbarna imorn då.

Till helgen ska Pelle till kasinot och förhoppningsvis tjäna lite pengar. Själv tänkte jag åka till Stenungsund och träffa lite folk. Lördag verkar vi bli några som ska spela bowling o kanske äta något. Sen sover vi hos Mamma o Lasse o så kommer dem hem lördagkväll från Danmark så vi kan umgås under söndagen :) Pelle blir troligen borta hela lördagen och söndagen.
Lite trist att inte få umgås med Pelle men samtidigt hoppas jag han kan vinna lite pengar :D Skulle inte sitta fel just nu!

Inga kommentarer: