fredag, oktober 15, 2010

moment 22

Ja jag har insett att vi har lite problem iom att jag behöver bilen när jag jobbar och att vi kan behöva dagmamma med kort varsel. Igår kunde barnen absolut inte stanna tills jag var tillbaka från jobbet hos dagmamman för det var för kort varsel, hur ska det då gå om Pelle jobbar någon annan stans än hemma och inte kan hämta kl 14? Och hur ska han hämta om jag har bilen? Ja...
Och hur ekonomiskt är det att köpa en bil bara för att jag ska kunna jobba? Tänk ifall det inte blir tillräckligt mkt jobb, då går vi back på det ist... SÅ ja, lite moment 22 på det hela. Helt ärligt vet jag itne riktigt hur vi ska lösa det. Jag måste ju jobba o nu har jag ju fått vikarieplats o allt... Pelle tycker vi ska köpa en bil men med ekonomin i botten så känns det inte ultimat. Men om någon har en bil dem inte använder eller känner någon som vill sälja en billigt så kan ni väl höra av er! För vi skulle verkligen behöva en!

1 kommentar:

Jeanette Eriksson sa...

Kanske ni skulle fundera på att sätta dom på dagis i stället? Att kunna hoppa in och jobba utan problem med dagis borde vara allas rätt tycker jag.