måndag, oktober 18, 2010

3 dagar, 3 städer




I Lördags lämnade vi Lysekil bakom oss och åkte österut. Jag klev av på anhalten Västerås där jag tillbringade ett härligt dygn tillsammans med Ellinor! Lördagkväll kom en kompis till Ellinor o vi snackade skit, testade en ansiktsiktstvätt och drack goda drinkar :)

På söndagen sov vi länge och åkte sedan ner till Västerås centrum där vi faktiskt shoppade lite och träffade Fredrik o åt en sen lunch. Sedan tog jag tåget till Sthlm central där Pelle hämtade mig.Blev middag med familjen och sedan soffan med min bok :)

Idag åkte Pelle, jkag o barnen på upptäcksfärd. Vi har insett att om Pelle inte får jobbet i uddevalla så är väl risken rätt stor att vi får flytta. Blir det inte Malta eller Irland så lutar det väl åt sthlm. Då vi inte vill bo i sthlm så ville vi kolla in städer i närheten. Idag gick resan till Nyköping som vi får några år sen åt lunch i o gillade så vi ville kolla närmare. Och staden är verkligen jättefin, jättemysig med en ringlade å mitt i som rinner ut i vad dem kallar havet. Vi åt lunch på en trevlig grekisk restaurang o gick längs med ån, hur mysigt som helst! Sen körde vi även ut till Oxelösund och kollade där. Den stan var betydligt mindre o mer sliten men fanns mer riktigt hav. Det största problemet med Nyköping varatt vi inte kunde hitta något bostadsområde som passade in på våra krav, vi åkte runt lite utanför men där är så väldigt bonnigt... Tja vi får se hur det blir, men vi har iaf kollat runt lite!

Imorgon fyller min älskade Alexander 2år! Vi ska försöka hitta på något roligt och sen blir det lite kalas med familjen här uppe. Hoppas det kan bli bra trots att begravningen äger rum på onsdag...

Och grattis till Tina som blir 25 idag!

1 kommentar:

Ellinor sa...

Nyköping är en väldigt mysig stad :)
Har paddlat där många gånger!