tisdag, oktober 19, 2010

Det är svårt att greppa när någon man känner går bort, det är svårt att fatta att dem inte kommer komma inknallande. Jag kan fortfarande inte förstå att Enar är borta, känns som att han bara är på semester... Försök att förklara detta för en 3½åring. Imorse funderade Jamie på vem som lyfte upp gamlamormor till himlen, det måste ju vara väldigt mkt jobb med det ;) Så söt! Men han kan inte greppa att han inte kommer få träffa henne igen. Men som sagt har även jag svårt o fatta det...
Jag försökte förklara för honom nu ikväll att hans farmor kommer vara mkt ledsen imorn då gamlamormor är farmors mamma. "tur vi får träffa henne imorgon då". Lilla killen... Kugghjulen snurrar så hårt men han kan inte riktigt få ihop det. Jag vet inte hur man ska förklara för honom?
Iaf är det begravning imorgon och tydligen har jag gjort misstaget o tagit med Pelles gråa skjorta ist för hans vita som han tydligen måste ha. Inte visste jag att det var så noga... Men han kan nog låna av sin pappa så är inte hela världen. Jag inser dock att jag kan väldigt lite omkring det här med dösfall, dödsbo osv. Kanske inte så konstigt men det är verkligen en vetenskap det här...

Förutom detta deprimerande ämne så verkar det som att vi eventuellt har fixat en bil. Hur 17 vi ska ha råd med den är dock en fråga för sig... Men det kommer väl o lösa sig som så mkt annat. Vi har ju snälla familjer.

Dagen idag har varit bra. Trots att Madde fick åka till sjukhuset för att hon hade så ont i magen. Dem visste inte vad det var för fel på henne så det fick hon inte ut så mkt utav... Men dem missade vårt lilla kalas. Jag håller tummarna för att hon mår bättre snart!
Alex fick fina presenter, bilar i olika former, en rorri racerbil, en mamma mu bok så han vart nöjd :) Alex är sådan pojke som älskar allt som har hjul.
Tårtan han valde var väldigt god också, inte trodde ja ica maxi kunde göra sådana goda saker :)
Nu sover båda killarna, fast lilleman hostar så mkt den lilla stackaren!
Jag ska nog rota fram en bok o läsa lite, ciao!

Inga kommentarer: