tisdag, oktober 26, 2010

Wednesday? haha nej var ju Tisdag, my mistake

Idag sov jag för länge igen, borde lära mig att inte sova längre än till tio... men icke... Så idag har jag varit seg som kola! Men jag röjde lite hemma innan jag fick hämtat killarna. Alex somnade i bilen så jag o Jamie grejade ute. Jag monterade gungställningen och satte upp gungorna, men det var inte helt lätt. Stackars Jamie fick höra mamma säga många fula ord innan jag fick till det. Och sista skruven fick jag bara inte i, jävlar vad förbannad jag blev! haha hjälpte ju inte att jag inte hade ätit ordentligt heller.
När vi kom in fick det därför bli middag, god kyckling med ris :) o sen fixade Pelle o jag med räkningarna, som sagt en månad till klarade vi!
Sen fick barnen bada o jag gick ut med hunden, var skönt o gå en sväng! Är rätt nere just nu, oron äter upp mig från insidan så att bara promenera med hunden var skönt.

Imorgon blir det jobb o även fast det gick så bra sist så kan jag inte låta bli o vara lite nervös. Ska mest leka taxi imorn så borde ju vara enkelt men vi får se. Eller jag är rätt säker på att det kommer gå bra men är väl ovan vid o jobba i guess... Blir nog lättare när man kommer in i det lite mer.

resterande veckas planer:
Torsdag: sjukgymnastik, umgås med barnen o så vattengympa
Fredag: Badhuset med barnen o kanske Emma o hennes barn
Lördag: Funderar på o åka till mormor
Söndag: Barnkalas kanske?

Inga kommentarer: