fredag, oktober 29, 2010

Helg :)

Alex har upptäckt tjusningen med o kissa på pottan, och honom behöver vi inte ens muta med godis :) 3 gånger nu under morgonen har han kissat på pottan! Lite lite varje gång men iaf! Får nog fortsätta ha honom utan blöja när vi är hemma så att han kan få in en vana på det.
Stolt över min lilla stora pojke!

Jamie är piggare idag men tror han bör vila idag. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om Emma o hennes ungar är i form så ska vi till badhuset och det älskar Jamie. Samtidigt som det kräver en hel del energi att åka dit... Han skulle bli så ledsen om jag bara tog med Alex... Ska se vad Pelle tycker. Men jag tror nog att han bör stanna hemma.

Ikväll ska Pelle till gbg o casinot och blir där över dagen imorgon också. Troligen dyker han upp natten mellan lördag o söndag. Så jag o barnen blir strandsatta här hemma. Fast det gör inte mig så mycket, så länge vi alla är någorlunda pigga så får vi besök av Emma o hennes små imorn. Vi kör det som ett litet minikalas för Alex. Jag har väl lite enväldigt tagit beslutet att han inte behöver något jättebarnkalas. Dessutom så umgås vi inte så jättemkt med så många med barn regelbundet så att Alex känner barnen tillräckligt. Då skulle man bjuda barnen hos dagmamman och det orkar jag inte med i år. Alex är ju ändå så liten att han inte bryr sig så mycket om ifall det blir barnkalas. När Jamie fyller däremot måste vi ordna ett riktigt kalas, bjuda in hans kompisar hos dagmammorna och några till. Förra året blev det pannkaka med hans kalas o då blev han ledsen så den här gången ska jag ordna det ordentligt för honom :)

Inga kommentarer: