söndag, september 12, 2010

The weekend

Söndag morgon, jag är trött och huvudet värker, men jag vet varför och jag har bara mig själv att skylla. Jag fastnade uppe igår kväll och huvudvärken beror på stelhet eftersom jag inte tränat på länge. Men imorn tänkte jag ta mig till gymmet, ska ändå till Brastad för att träffa Emma en sväng. Men hon kan inte träna då hon inte har någon barnvakt.

I fredags kom Becka hit, och hon är fortfarande här. Men jag hoppas hon sover för jag och ungarna har hållit oss här uppe så hon ska slippa gå upp halv sju som en annan... Vi har haft en mysig helg, en riktig filmhelg :)
I fredags åt vi pizza och såg två filmer på kvällen. Igår så lekte vi, eller tja Becka lekte med barnen o jag grejade. Vi var ute och jag fick till och med sågat ner ett träd i trädgården! Vi städade til och med inne och klippte grabbarnas hår. Ja vi hann med massor igår. Vid 18-tiden så poppade vi popcorn och såg på en film med killarna, det var verkligen supermysigt och jag tror att jag ska införa det som helgtradition :)
Sen såg Becka o jag en film till när barnen hade lagt sig. Mys!

Pelle har spelat poker med sina vänner och vunnit, trevligt med lite tur! Tror vi har förtjänat lite flyt nu en tid. Är trött på motgångar.

Inga kommentarer: