lördag, september 18, 2010

Fest

Idag har vi varit på 50års fest för Maggi har fyllt just 50. Kul att träffa henne, andra men framför allt Ola och Madde.
Jamie kom in när vi satt o pratade, han hade målat och sen klippt isär sin teckning (festen var på ett dagis passande nog). Jag fick den större delen av teckningen o Pelle den andra så jag frågar honom om inte Ola o Madde skulle få någon teckning. Jamie tänker efter och sen river han helt sonika av bitar av teckningen och ger till Ola och Madde. En så härlig inställning, inte så att han gick o gjorde en ny eller 2 nya utan han skapar 2, 3 till av den han redan målat. Ingen kunde ju hålla sig, alla brast i skratt, var ju så härligt :) Barn är ju underbara!
Festen var trevlig men redan vid middagen har Alex lessnat, inte så konstigt eftersom den låg vid hans sovtid, så vi missade efterrätten då vi fick åka tillbaka hit o lägga barnen. Båda var trötta, festen började redan 14 och dem har ju busat på dagiset hela eftermiddagen så inte konstigt alls.
Men jag är piggare idag, dels så har vi fått sova inatt då vi har gett upp, Alex får väl äta på natten, är ju uppenbarligen det han vill. Men sen så har nässpray o andra knarktabletter jag tagit hjälpt mot förkylningen. Väldigt skönt att energin återvänt trots att jag fortfarande är förkyld. Var ute på promenad med Johan i förmiddags, himla härligt att röra sig igen, kände av knät men tror nog jag pallar promenader nu :) Vi hade ju inget högt tempo dag utan rätt alldagligt men ändå! Pelle, Jamie o Anna var hos Pelles mormor, jag o Alex är för snoriga för o besöka där än. Får se om vi går dit på måndag.

Imorgon kväll ska vi ut och äta med Hong, det blir budget restaurang men det ska bli trevligt oavsett :) Vad som händer på dagen imorgon är ännu okänt för mig.
Tisdag far vi hem iaf, för tisdag eftermiddag har Pelle arbetsintervju :)
Blir lagom lång vistelse här i sthlm denna gången!

Tack o hej

Inga kommentarer: