fredag, september 17, 2010

Sthlm

VI kom iväg till sthlm igår trots att jag inte mår prima precis. Igår efter att ha lämnat barnen var det meningen att jag skulle jobba lite, söka några jobb och packa. Jag åt frukost och gick o la mig. En timma innan barnen skulle hem kommer jag ur sängen o fick stressa med dusch o packning. Slutade med att Pelle fick hämta barnen o jag fixa det sista hemma. Vid halv tre kom vi oss iväg iaf. Runt Örebro bröt Jamie ihop, jag trodde han fått feber igen men var nog bara en kombination av trötthet och uttråkning. Vi stannade på Max för Pelle ville ha deras glass, så var glassmaskinen sönder... Jamie fick lite alvedon o lite fika o sen piggnade han till så han orkade leka på deras lekplats en stund.
Själv är jag förkyld, känner mig lite avdomnad, frånvarande. Lock för öronen o täppt i näsan, slem och annat mysigt... Kändes inte så skoj o åka hit i detta skick men jag piggnar nog till.

Idag är Pelle på en arbetsintervju och så ska han träffa en affärskontakt för företaget. Själv är jag som vanligt här i sthlm barnvakt, strandsatt och sjuk. Känner mig lite bitter, hade varit lättare o vara hemma då... Men ska försöka klä på oss nu så vi kan gå till parken. Då kan jag sitta o slöa och barnen kan leka. Lite lagom ansträngande i min smak, man ska bara ta sig dit...

Vad som händer resterande tid här i sthlm vet jag inte...

Inga kommentarer: