tisdag, september 07, 2010

Lyckad operation!

Det är något med sjukhus som får mig illamående numera... Lukten av sterilt blandat med kaffe och hundratals olika kroppslukter... Den oparfymerade tvålen som ger mig kväljningar, lukten av sjukhuskläder och lakan...
Men oavsett hur jag känner så var vi där igår eftersom Pelle opererade sitt öga. Han är så lugn och behärskad. Nu är det lite skillnad på operationer men jag tror att även om jag skulle ha gjort en ögonoperation så hade jag varit jävligt nervös... Men Pelle är cool! Fast jag tror att dagen innan min operation så framstod nog även jag som rätt lugn, man har liksom accepterat sitt öde. Bara själva sprutan som jag inte kunde var cool inför, men Pelle låg bara helt stilla när dem satte nålen på honom. Och Pelle har förresten varit cool helatiden, iaf inför mig. Jag är imponerad över hans mod och lugn helt enkelt!
Och Operationen gick bra, han fick komma in vid elva och när jag ringde vid två så hade han vaknat o var på väg från uppvaket så det gick fort! När han åkte in på operation åkte jag hem till Becka som bor i Uddevalla och åt lunch med henne så när jag fått veta att Pelle var vaken så hade jag nära att åka tillbaka till sjukhuset. Var väldigt trevligt med en paus från sjukhuset och lite sällskap medan jag väntade, så tack Becka!
När jag kom till sjukhuset runt halvtre skulle Pelle typ bara klä på sig och fick sedan åka hem, snabba ryck! Så efter att ha handlat en sak till dräneringen på torp så åkte vi hem, Pelle var lite trött och såg lite sämre på det opererade ögat men annars var han förvånansvärt kry! Han han använder sitt öga o till skillnad från förra operationen så märker vi nu framsteg! Så en lyckad operation även på honom!

Inga kommentarer: