onsdag, september 22, 2010

Shopping



Idag är jag sjukt trött. Har varit en lång dag idag, den började redan halv sex imorse... Ja och jag gick upp frivilligt innan barnen vaknat! Strax efter sex kom Emma och plockade upp mig och den långa färden till Ullared i Halland hade fått sin början :) Strax efter nio klev vi in på Gekås, sen dess har vi ta mig fan bara varit ute ur byggnaden en kvart för o tömma första vagnen med grejer i bilen innan vi klev ut strax före sex! Vi tog visserligen en matpaus inne på nya restaurangen men i övrigt har vi kollat på grejer hela dan... Emma är inte så snabb på o fatta beslut o så ville vi kolla olika saker men gärna tillsammans. Ja ni fattar... Jag har köpt julklappar till barnen och födelsedagspresent till Alex. Jag har köpt julklapp även till mamma o Lasse och Pelle. Kläder till mitt brorsbarn som väntas komma i årsskiftet och lite kläder till Pelle och till mig själv. Vantar, strumpor och långkalsonger till ungarna. Sen massor av annat smått och gott! En riktigt lång dag men jag har fått massor av saker till en bråkdel av priset jag hade fått betalat någon annan stans. Kanske låter konstigt att åka o storshoppa när man försöker spara pengar, men detta är ändå saker som behövde inhandlas inom en ganska snar framtid och att göra det på Gekås är som sagt så mkt billigare! Så jag är nöjd :)

Vi åkte hem från Stockholm i måndagskväll efter en heldag inne i staden där vi träffade en affärskontakt och 2 trevliga vänner. Vi fick även strosat runt lite, fixat vinterstövlar till killarna och innetofflor till mig till ett väldigt bra pris.
Vi kom iaf hem vid halv ett på natten och Pelle försökte spela manlig genom o köra hela sträckan själv fast jag erbjöd mig antalet gånger :P Men inte mig emot :)

Igår så tog vi det lugnt på förmiddagen men på eftermiddagen bar det av till Uddevalla. Pelle gick på intervju och vi andra gick i leksaksaffärer o kollade tills Pelle kom tillbaka från en lyckad intervju. Sen handlade vi mat o åkte hem och fixade middag innan vi kastade ungarna i säng. En trevlig dag blev det :)
Och sen fick jag min Iphone igår! I love it :) Jättenöjd verkligen!
Här kommer en bild jag tog med den imorse, kameran godkänd!

Inga kommentarer: