torsdag, september 09, 2010

En bra dag

Det har varit en bra dag, jag hade väldigt trevligt med Pennan! Vi har gått i affärer, ätit och framför allt så har vi pratat. Jätte kul och skönt att känna att man faller in i gamla fotspår. Fattar inte varför vi slutade umgås alls?! men tja det viktigaste är ju att vi hittat tillbaka iaf!
Jag fick köpt mig en Bh och ett par sommartofflor, sådana tofflor som jag letat efter hela sommaren som dem nu rear ut nu. Så vad gör man inte, jo man förbereder sig inför nästa sommar ;) Bhn var den 3e för mina födelsedagspengar så nu har jag så det räcker av den varan ;) Koftan jag ville ha kunde jag inte hitta i någon butik så det får vänta... Kom på idag att rean i Lysekil är i full gång, så varför i all världen kollar jag på kläder i torp?! haha, så det får kanske bli en vända på stan någon dag o se ifall koftan finns där någon stanns!
Sen hittade jag tofflor av typen Foppa-tofflor på maxi för 20kr st, barn tofflor dårå så jag kunde inte låta bli o köpa varsitt par till barnen. Tanken var att då kan dem ha dem som innetofflor och om inte fötterna växer för mkt till sommaren! Var i vilket fall väldigt billigt :)

Sen så kom Pelle till torp för han skulle till sjukhuset på återbesök, så vi trängde in oss alla 3 i bilen o åkte till sjukhuset, jag o Pennan fikade medan Pelle var på kollen. Ögat fick bra betyg, dvs att operationen var lyckad! Nu så ser Pelle mycket bättre eller hur man ska säga. Det var iaf bra.
Efter sjukhuset åkte vi tillbaka till torp där Pelle lämnade oss för o fixa lite med bilen medan vi gick en sista timma i affärerna. Sen var det dax att åka hem för o hämta barnen. Det blev bara middag och mys här hemma efter det, men inte illa pinkat.

I inlägget under finner ni bilder från senaste tiden, mest från igår :)

Inga kommentarer: