söndag, september 26, 2010

Lera o sängar

Älsklingen hugger ner den jävla granen

Idag har vi lagt några timmar i trädgården och vi har hunnit med mycket. Det ser mycket bättre ut. Snart är alla träd o buskar i högen på baksidan. Stora delar av all asfalt, rör och annan skit ligger i en hög på uppfarten, redo att åka till tippen när vi fått lånat släp och fixat dragkrok. Det finns fortfarande mkt lera att omplacera, jord att sprida ut och gräsfrön att så. En uteplats att bygga, lergrunden är iaf halvklart där o trädet är helt borta nu. Sen ska vi bara lägga på en matta, lite grus och sedan plattorna så är det klart. Klart man får fixa mer sen till sommaren men det är allt vi tänker göra för i år iaf. Tror trädgården i allmänhet får vila tills det fryser på eller kommer snö när vi väl har sått gräset, o sen även vila i vår så gräset kan komma sig ordentligt. Lite drygt men samtidigt hellre det än att alltid ha en leråker här.

I övrigt idag har vi inte gjort så många knop. Alex har tagit ett stort steg, han har börjat sova i sin juniorsäng ist för spjälsängen! Jag bäddade rent förut och la i täcke o kudde även i den sängen för o ge honom alternativet. Så när han skulle sova middag frågade vi honom och han ville sova i juniorsängen. Det gick hur bra som helst, han somnade utan spring o gnäll! Även ikväll ville han sova i stora sängen och även det gick smärtfritt! Känns toppen att han själv tog beslutet och han dessutom verkar redo för det :)

I veckan blir det till o söka jobb, gå på sjukgymnastik ett par gånger, träffa Pennan på onsdag och så intervju på torsdag. Till helgen så ska vi träffa han som äger marken utanför oss ang att köpa den, hur vi ska ha råd till det vet jag dock inte... Sen så ska vi eventuellt träffa brorsan med familj. Inte så jättespäckat schema men tillräckligt tycker jag!

Inga kommentarer: