onsdag, september 15, 2010

Produktivt och politik



Idag har varit en produktiv dag då jag hunnit med mycket. Känns alltid skönt när man fått något gjort!
Jag har hunnit rösta, skicka in vattenprover, damma, dammsuga, skura, tvätta, rensa avloppet få en diagnos och så har jag varit o hälsat på Emma. Och in emellan allt det här har jag givetvis tagit hand om mina barn. Jamie har varit så duktig och hjälpt mig o städa :) Alex har väl fortfarande inte blivit helt hundra så han har varit rätt så gnällig under dagen... Hjälpte ju inte att han inte fick sova så länge heller... Men vi har tagit oss igenom dagen och imorgon ska dem till dagmamman så då kan man få en andningspaus!
Jag känner att jag skulle behöva lite barnfri tid, kanske ett par dar eller så... Men hur och när är frågan. Någon som vill adoptera mig ett par dar o hitta på något? Jag är öppen för förslag sålänge det är någorlunda billigt :)
Idag har även tvn blivit fixad, inte för att jag kan ta åt mig äran för det men iaf :) Vi hade en parabol-reparatör här som vred lite o så var det klart... vadå frustrerande... Men nu har vi tv igen iaf :)

Sen måste jag säga att jag är väldigt trött på att alla ska pracka på en sina politiska åsikter. Speciellt dem som röstar röd-grönt. Det är ett jävla tjat på fb... Som en sandlåda med smutskastning åt höger o vänster, jag har då inte sett många vettiga argument om varför man ska rösta så, bara om varför man itne ska rösta blått.
Själv har jag röstat på Centern idag, dem tillhör i min smak rätt block men är ändå inte för blå. Men inte har jag suttit o kastat skit på alla andra parti för det, inte heller har jag försökt o pracka på folk centern, det anser jag är politikernas sak. Jag har bara blivit mindre röd-grönt när jag sett hur folk går på om det, jag blir bara irriterad.
Nej politik är väl itne riktigt min grej i allmänhet, det är bra med demokrati o allmän rösträtt men det liknar mer ett dagis än något annat. Jag har nog med småbarnsfasoner i mitt liv ändå.
Punkt!

Inga kommentarer: