måndag, februari 09, 2009

En dålig start på dagen...

Puh klockan är bara halv nio o jag är redan utpumpad. jamie har insett charmen i att se annat än tubbies på tv, dessvärre innebär det att man ska byta film var 5e minut... Han går upp på övervåningen o hämtar en vhs film vilket vi inte kan se då vhs spelaren är lite knas, sen klättrar han upp i bokhyllan här hemma via sin bobbycar för att nå dvdfilmerna... Och sen vill han se Kalle, Pocahontas, Micke o Molle osv osv... Visst det är roligt med annat än Tubbies men aningens frustrerande att behöva byta hela tiden... Så nu sa jag nej och ungen blev skitförbannad såklart. Men han verkar iaf ha nöjt sig för jag får sitta här i fred! Har annars idag hunnit med o dammsuga nedervåningen, javisst väldigt hurtigt men det beror bara på jag hade ras på diskbänken... Japp byttan med pluppar till nappflaskorna stod ovanpå brödrosten, väldigt smart tyckte jag igår då jag städade undan på diskbänken men mindre bra idag... sträcker mig för o ta en plupp o hela byttan far ner, slår till flaskan med förberedd välling som i sin tur flyger ner från diskbänken o rakt ner i babysittern... Väldigt tur Alex inte satt i babysittern :P Ja det hela resulterade i vällingpulver över golv och i babysittern o sen såklart vatten i babysittern... vart en mysig vällinggegga! Så blev till att först o främst göra ny välling till Jamie, sedan torka torrt med en handduk, bära upp babysittern i duschen för o tvätta den o så fram med dammsugarn. behövde ändå dammsugas då Jamie roat sig den sista tiden med o kasta allt möjligt på golvet, frukostflingor, söndertrasat papper, potatiskskal osv... så drog över hela nedervåningen. En halvtimme senare hittar Jamie en "Kakkka" som han fått igår o gömt undan bland sina saker... en väldigt smulig kaka så nu ligger det såklart smulor över hela golvet så är väl bara o börja om med dammsugaren lite senare... Behöver nämligen skura lite också då Jamie även roat sig med o kasta ner sina glas med innehåll på golvet dem senaste middagarna. Yes ni kan tänka er det är rent o fint hemma hos oss, speciellt nu då jag är sjuk o inte orkar ta tag i det på samma sätt. Tack gode gud för alvedon!
Nu kom jamie in hit o hittade ett påskägg som jag gömt undan, "boll" o kastar... hmm... what ever works for him!
Ja det var väl ungefär morgonens bravader... förutom lite feberfrossa, the voice på tv och amputering av gossedjurens lappar...

Annars har det inte hänt mycket här hemma, jag har knappt orkat med mig själv. Börjar bli bättre idag känner jag, fast att dammsuga var inte så himla bra... Blir iaf ingen vattengympa för mig idag!

Inga kommentarer: