lördag, februari 21, 2009

Magsjuk...

Är helt utdöd. Morgonen började bra, fick sova till halv åtta innan herrarna skulle upp. Jag och Jamie åt frukost o sen bestämde jag mig för att träna. Klarade faktiskt 20min på mördarmaskinen men när jag gjorde mina sit-ups så började jag må så himla illa. Efter ett tag börjar jag spy... blir helt matt o gör mitt bästa för o ta hand om barnen. lägger mig tillsammans med barnen o får 1½ timmes orolig sömn. Ingen hade möjlighet att komma hit o hjälpa mig o eftersom pelle inte tog bilen så är han fortfarande inte hemma. Försöker mig på o dricka cola vilket funkar relativt länge men så vill Jamie se på film o jag måste röra på mig, ta mig upp osv så fick lägga en pizza till.
Alex somnar i gästsängen till filmen o jag gör honom sällskap. När jamie sen vill ha välling provar jag o äta proviva nyponsoppa. Och det funkade! Vart ju fortfarande helt död pga näringsbrist men har ätit hela den paketen, sen gjorde jag pulver nyponsoppa som jag också fått behålla.
år ju fortfarande riktigt risigt men somnade då jag nattade Jamie så har lite ny energi. Har lyckats hälla i mig vatten nu också så förhoppningsvis var detta allt. Kanske mår bra imorn. Hoppas! Jag är så trött på o vara sjuk nu!
Ursäkta om jag äcklat er!
Det enda positiva i det här är väl att jag tappar lite mer i vikt.
Såg idag på tv ett inslag i rachel ray där en fet kvinna omedvetet lyckats såra familj o vänner med sitt skryt om sin viktnedgång (tappade 90kg). Vill inte hamna där själv, kommer fortsätta skryta i bloggen för jag måste få vara stolt för o behålla min motivation. Mne blir ni stötta av det på något sätt så är det inte min mening. Tävlar endast med mig själv här då.
Så appropå vikt så hade jag tappat ytterligar 0.8 idag så har bara 3.5kg kvar till mitt delmål på -10kg. Den här dieten idag lär väl ha pumpat ur lite till... Nu hoppas jag Pelle kommer snart för behöver en stoooor kram! Ha det bra.

1 kommentar:

Anonym sa...

Din stackare! Krya på dig!