torsdag, februari 26, 2009

Gårdagen var bra, jag fick mig en sovmorgon lite oväntat. Vaknade vid tio! Alex var snäll, o Pelle o Jamie också som lät mig sova. Jamies feber var borta... det var ju skönt men tycker det är så konstigt att det bara kommer över en dag sådär. Hoppas som sagt vi får svar på varför snart! Annars kommer vi uppsöka en privatläkare.
Sen igår blev det familjemys upp i sängen, lite kramar o bus i form av hopp i sängen osv :) Sen var det dax för Nalle promenad och Jamie behövde sova middag. När Jamie sov passade jag på o köra lite med hantlarna och gjorde mina sit-ups. Hade gärna kört på mördarmaskinen också men i måndags lyckades jag knaka till knät igen så det gör ju givetvis ont igen... Men hoppas det går över snart så jag kan återgå till riktig träning så jag inte går upp för mkt igen. Idag tror jag att jag ska ta mig till gullmarsborg o simma medan Jamie är på dagis. Men vi får se, är lite slö just nu... ska troligen simma imorn med Emma om hon fick barnvakt, ska bli trevligt :)
Sen igår efter Jamies vila så åkte vi in till Uddevalla för o skaffa Alex pass, den här gången gick det på typ 10min, fick knappt vänta alls! När vi skulle göra pass till Jamie tog det lång tid... Ja så om en vecka har Alex ett pass o vi är redo att åka till Belgien till 100%.
Efter det åkte vi förbi en affär som säljer kök, dem låg nog dock lite över vår prisklass men dem hade snygga grejer och damen i butiken var trevlig o hjälpsam. Men vi vet väl fortfarande itne vad vi vill ha... Jag kan tänka mig ett vitt ganska klassiskt kök så kan man fixa häftigt kakel osv ist men Pelle är inte riktigt övertygad. Men vet inte vad jag helst vill ha heller...
Sen igår åt vi middag på coops restaurang som har väldigt god mat. Jamie åt enormt bra vilket var kul o se :) Sen handlade vi mat på maxi o sen var klockan helt plötsligt mkt...
Så Pelle gick o jobba när vi kom hem o jag la barnen. Slutade med att vi somnade alla 3 :D Vi har nämligen flyttat in Jamies säng i vårt rum för när han är sjuk vägrar han sova i sitt rum o vi ville inte knö i vår säng. så jamies säng står på pelles sida o alex på min sida :)
Idag ska vi även säga upp lägenheten!

Inga kommentarer: