lördag, februari 07, 2009

Sjuker...

Lyxigt värre, Pelle var ute o gick med båda barnen och Nalle, sen somnade barnen i vagnen så nu har pelle tagit med sig dem till kontoret så dem får fortsätta sova i vagnen. Han ställler alltså vagnen på utsidan o har dörrn öppen. Svårare här då vi har trappan osv. Iaf så är jag ensam hemma, visserligen sjuk men skönt att få njuta utav lugnet i hemmet.
Jag har ju åkt på samma skit som barnen, lider verkligen med Alex som inte kan hosta upp slemmet ordentligt. Jag känner ju själv hur jobbigt det är med allt slem. Men han har iaf sluppit den förbannade febern som Jamie har haft och som jag nu har. Usch har inte sovit bra inatt, drömt en massa skumt o sen har Alex skrikit en massa. Ja idag gnäller jag, tyvärr har Pelle inte heller sovit så bra då han spelade Poker till sent o sen vaknad tidigt... Så vi är gnälliga familjen idag!
Jag undrar hur min vikt ser ut då jag ätit endel onyttigheter på sistonde och inte kunnat träna pga förskylningen. Var ju på vattengympan i måndags, sen var jag dum nog o var o simmade igår men annars har jag inte rört mig alls den veckan... Har inte vågat väga mig, är rädd jag gått upp flera kilo :S Vilket borde få mig att sluta frossa sötsaker osv men har lite svårt o låta bli sånt nu när jag är sjuk. Vilket i sig är lite ironiskt då jag borde vänta med sånt tills jag faktiskt känner smak :P

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter inte kul å bli sjuk du me... krya på dig!!!

Anonym sa...

Ina är min och Johans hund :)
Fanny bor kvar hemma hos mamma, fast hon börjar bli gammal och stel ibland.