torsdag, februari 19, 2009

Torsdag - trött!

Imorse var ju ute på ett av mina små äventyr, redan kl sju. Så idag är jag trötter! Alex sov länge här på förmiddagen o sen var det dax för hans första smakportion. Det gick bra, 3 små pytteskedar med gröt åt han. Han såg lite skeptisk ut när han kände konsistensen o visste inte hur han skulle göra men han svalde :) Hade nog gått o få i honom mer men ville inte ge för mycket första gången. Så imorn blir det lite mer o snart äter han nog en portion, hoppas jag :)
Sen hann jag med ett 20min träningspass på wiin, försöker ta det lite lugnt nu efter sjukdom men imorn får det nog bli 30min, gick ganska bra. Är numer på minus 6kg! 4kg kvar till målet maj, ska jag ju klara lätt! O sen gärna 5 till innan augusti. Men kommer väl gå trögare o trögare... såklart.
Sen har jag städat här hemma, inte fått dammsugit övervåningen eller skurat men det gör jag sen, går rätt fort ändå. Kanske Pelle kan hjälpa till också :)

Imorgon åker Pelle tåg till sthlm för o se på AC/DC. Jag har lurat hit Vicky o Maxim för o umgås lite. Lite tjejmys med middag o så. Vet inte hur länge dem stannar men ska iaf bli trevligt :)
Lördag får jag försöka aktivera Jamie ut på nåt sätt, kanske lite pulka o så :) O så kommer Pelle hem på kvällen... huga önskar jag hade haft körkort så jag hade kunnat åka iväg o hitta på nåt med barnen. Men orkar inte åka buss!

Nej nu har jag noll inspiration till det här mer!

Inga kommentarer: