tisdag, februari 10, 2009

Tandvärk..

Inget verkar bita på den där jädra febern. Och som om det inte var illa nog så har jag ont i två tänder. Har nu när jag haft ont i halsen i stort sett haft halstabletter i mun hela tiden, men sockerfria, tycker ju inte dem ska kunna fräta sönder mina tänder på en knapp vecka... Hoppas inte det iaf, det vore väldigt skrämmande!

Idag ska vi in till uddevalla sjukhus igen... den här gången ska vi göra ultraljud på Alex hjärta. Finns inga misstankar att han skulle ha nåt problem med hjärtat men iom att Johan (min bror) dog i hjärtfel o jag har hjärtfel så verkar det ju ligga någon sort ärftlighet i det så vi vill dubbekolla barnen. jamie har vi redan fått kollad, fick tjatat oss till det via BVC men denna gången bad jag redan på BB och läkaren där tyckte det var självklart och fixade remiss. Men som med allt annat tar det lite tid i sjukvården... skulle egentligen varit där som imorn men iom rs viruset så ordnade dem sista tiden för dagen idag så vi inte smittar andra.

På fredag ska vi göra slutkollen på huset och skriva på papper, spännande! Sen blir det Ikea i helgen o planera kök så vi kan uppskatta ungefär hur mycket vi behöver låna från banken. Ska bli himla skoj :D

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas ultraljudet gick bra.
Ikea e ju alltid kul ;)