torsdag, februari 26, 2009

Ett dåligt samvete kan göra mkt

hehe fick dåligt samvete när jag nattade Jamie, såg på "du är vad du äter" och insåg att jag inte fått tränat idag heller. Blev aldrig simmning för mig eftersom vi tydligen hade tid på BVC för Alex kl 10. Och sen när vi kom hem ringde dagis, Jamie hade fått feber igen... Jag tycker så synd om min lilla stora kille!
Iaf med mitt dåliga samvete i ryggsäcken så krängde jag på mig träningskläder o körde 20min mördarmaskin. Innser att jag måste öka tiden för o få ut mer av det. Ger inte lika mkt längre, men när jag hade 8min kvar började Alex skrika o skrek resterande av tiden så var inte läge o träna mer idag. Fick amma o sen slocknade Alex igen så jag körde mina 50x3 sit-ups. Mätte min midja igen och insåg att jag inte är hundra på att jag mätt på samma ställe varje gång. Men på det tjockaste stället vid naveln låg jag iaf på -8cm. På ett annat ställe var det -11cm så vet inte, men får väl gå på dem -8cm, o det är ju inte fy skam det. Men hade varit betydligt roligare med -11cm :D
Imorgon kl 10 blir det iaf upp till gullmarsborg för o simma med Emma, så då jag tränat ytterligare en dag till denna veckan iaf. Men tisdagen hade jag inte tid o igår vart det ju itne mkt o hurra för.
Om våran lilla Jamie får hålla sig frisk så ska vi i helgen fara runt o kolla på kakel o kök o grejer. Damen som vi köper huset av riungde nämligen idag o frågade om vi ville ha huset 1 månad tidigare. Eftersom vi insett att renoveringen kan ta längre tid än vi tänkt så sa vi ja. Så redan 6 april får vi huset! MEN det innebär att vi måste beställa kök o kakel o sån SNART. För det är typ 6 veckor leveranstid på allt... SÅ ja nu måste vi börja ta lite beslut. Jag har suttit med ikeas program idag o ändrat färger o grejat. Jag har kommit fram till att jag gillar ett klassiskt vitt kök bäst. Så just nu tror jag vi är inne på just det. Vitt med inte helt släta dörrar. Svarta knoppar och sen svart stenmönstrad bänkskiva. Ser riktigt bra ut i datorn iaf. Men vi har väl inte tagit något beslut, vet itne alls vad Pelle vill. Tror itne han vet själv... Men det är dax att besluta sig!
Helt galet, jag måste börja packa flyttlådor snart... Om typ 3 veckor åker vi till sthlm sen Belgien/fjällen o så en vecka i sthlm o när vi kommer hem så är huset vårt... Skrämmande men väldigt roligt!
Nu är mitt tv-program slut så måste ner o hämta tvätten innan det är dax o gå o sova. Ses!

2 kommentarer:

Maribel sa...

Kul att ni får flytta in tidigare!
kanske passar bättre då att ni kommer upp till mig i Motala i maj först. Vem vet jag kan ju alltid ha en "flytta ut fest" ha det bra och ta det försiktigt med träningen Kram!

Maribel sa...

Kul att ni får flytta in tidigare!
kanske passar bättre då att ni kommer upp till mig i Motala i maj först. Vem vet jag kan ju alltid ha en "flytta ut fest" ha det bra och ta det försiktigt med träningen Kram!