söndag, februari 22, 2009

Bättre idag!

Idag mår jag bättre, har inte spytt något mer. är lite matt i kroppen men i övrigt känner jag mig som mig själv. Hela alltet gick fort, ena stunden var jag frisk o tränade o nästa vart jag jättesjuk o spydde som en gris o kunde knappt stå upp... Sen igår kväll hade jag feber o idag är jag bara lite slö... Inte mig emot men vad fort det går!

Mätte midjan nu, det är skrämmande hur snabbt jag tynar bort... -9cm nu. Jag fattar inte hur det har gått till. Och det mesta har försvunnit under den perioden jag inte haft möjlighet att träna. Javisst har jag ätit mindre men det har också slunkit ner mer sötsaker.
Efter gårdagen hade jag gått ner 1kg, inte så oväntat dock. Kommer väl ha gått upp det mesta till imorgon då kroppen plockar till sig allt den behöver. Men än så länge vågar jag inte äta något annat än min proviva. Vill faktiskt inte ha något annat, är livrädd för att börja må illa igen... Vill verkligen inte få ett återfall!

På Tisdag ska vi iväg till gbg, blir till att åka o kolla på kvik o kakelaffärer. Finns säkert på närmare håll också men ska ändå i ett ärende till gbg. Jamie får gå en lång dag på dagis för blir lättare att inte ha med honom. Tror jag attt han bara tycker är skoj :)

Nu ropar Alex på mig så får gå.

Inga kommentarer: